Informacije

Lokacija

El Tunco Beach

Putanja na Google Maps

Opis

El Tunco je popularna plaža i naselje smešteno na obali Tihog okeana u Salvadoru. Nalazi se otprilike 40 kilometara zapadno od glavnog grada San Salvadora. El Tunco je postao poznat kao omiljeno odredište surfera zbog svojih impresivnih talasa.

El Tunco je vrlo popularan među domaćim i međunarodnim surferskim zajednicama zbog odličnih uslova za surfanje. Plaža nudi različite vrste talasa, od početničkih do naprednih, privlačeći surfera svih nivoa veštine. Pored surfanja, posetioci mogu uživati u prelepom pejzažu, kupanju u moru i opuštanju na plaži.

Naselje El Tunco takođe ima živahnu atmosferu sa brojnim restoranima, barovima, kafićima i suvenirnicama. Postoji širok izbor smeštaja, uključujući pansione, hostele i hotele. Noćni život je takođe veoma aktivan, sa različitim mestima za zabavu i živom muzikom.

El Tunco je omiljena destinacija ne samo za surfera, već i za druge turiste koji traže opuštajući odmor na plaži uz avanture na otvorenom. Sa impresivnim talasima, prelepim zalascima sunca i prijateljskom atmosferom, El Tunco je postao ikona obale Salvadoru i jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u zemlji.